De instructeurs bij Puppycursus.nl

Voor een goede, leerzame en leuke puppycursus heb je de beste instructeurs nodig. Daarom beantwoorden gecertificeerde en ervaren instructeurs al jouw vragen. Alle lessen worden door Peter Beekman gegeven, één van de meest ervaren en bekende instructeurs van Nederland. Zo ben jij ervan verzekerd dat je de beste lessen krijgt. Lees hieronder meer over wie hij is.

Uitgebreide puppycursus in je eigen woonkamer?

Peter Beekman op een brug

Peter Beekman

Bij elke les van puppycursus.nl wordt je begeleidt door Peter Beekman. Één van de bekendste en meest vooruitstrevende hondenexperts van Nederland. Peter ontwikkelde onze lesmethode, de Black box methode. Hiermee heeft hij Nederland laten zien dat iedere hond uniek is, een eigen karakter en manier van leren heeft. Met meer dan 30 jaar ervaring leert Peter jou ontdekken hoe je puppy denkt en hoe jij hiermee omgaat. Zo krijg jij het beste voor jezelf en voor jouw puppy.

Ervaring: 36 jaar

Eigen honden: Maria, Grieks zwerfhondje

Certificaten: Alle

Favoriete ras: Tervuerense herder

In 1983 ging Peter Beekman voor het eerst naar puppycursus. Al snel werd gevraagd of hij instructeur wilde worden. Voor hij het wist stond hij voor twee groepen en wilde hij meer leren. De volgende stap was het volgen van de allereerste opleiding tot gedragsbegeleider van Nederland. Hierdoor zag Peter dat lang niet alles klopte aan de manier waarop op dat moment puppycursus werd gegeven.

Tijd voor actie, zijn eerste boek over honden, “spelenderwijs opvoeden van uw Pup” verscheen in 1989. Hierna volgde het eerste congres voor Nederlands Hondenfokkers. Zo werd het werken met honden een fulltime baan. Het vernieuwen van de denkwijze over honden bleef een belangrijk thema. De Black Box Methode is een totaal vernieuwende methode voor het opvoeden van hondjes. Niet zo gek dat hij één van de meeste bekende en vernieuwende personen in de hondenwereld is. 

Peter staat ook vandaag de dag niet stil en leert nog dagelijks nieuwe dingen over honden die hij graag met jou deelt.

Wil jij jouw puppy leren begrijpen?

Iedere puppy is uniek, leert op een eigen manier en vraagt een eigen aanpak. Wat vindt jouw puppy leuk en waarom wilt die nou niet gaan zitten zoals in het voorbeeld? Wij leren het je allemaal en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Voor maar €30 leer jij alles over jouw puppy.