De lessen bij Puppycursus.nl

Schrijf je nu in voor de puppycursus en krijg 6 complete lessen. In de lessen leggen wij stap voor stap alle oefeningen uit. Iedere detail van de oefening nemen wij onder de loep, zodat jij thuis alle informatie hebt. Daarnaast zie je allerlei verschillende manieren om de oefening uit te voeren, zo past er altijd wel één bij jouw puppy.

Uitgebreide puppycursus in je eigen woonkamer?

De eerste lessen

In de eerste lessen leer jij hoe je begint met een aantal oefening. Leer kijken naar jouw puppy en wat jezelf allemaal voor invloed hebt op hoe die de dingen doet en verwerkt. Krijg inzicht in de manier van leren van een puppy en hoe jij daar goed op inspeelt.

Hoe denkt jouw puppy na

Leer hoe jij moet nadenken om jouw puppy zover te krijgen dat die oefeningen uitvoert en ontdek hoe je een puppy kunt laten nadenken. Dit is zo super leuk om te zien en te ontdekken( want dan hoef jij alleen maar te kijken en te genieten).

Bekijk hier alvast onze proefles en maak kennis met de methode van puppycursus.nl.

Puppy die in het gras zit

De vervolg lessen van de puppycursus

In de vervolglessen (bij oefeningen uit de eerste les gaan we daar in de tweede les al op in) leer jij hoe je oefeningen verder opbouwt. Leer bijvoorbeeld bij “het gaan zitten” hoe je dat kunt doen op een stemcommando. We leren je om handgebaren af te bouwen en het stemcommando in te voeren.

De laatste lessen van de puppycursus

Verderop in de cursus zal je zien dat de oefeningen moeilijker worden wanneer je ze in andere omgevingen oefent. Er is meer afleiding en de puppy heeft meer moeite met zich focussen op jou. Dat is natuurlijk logisch en bouw je samen op. Wij leren je hoe.

Tenslotte zijn de verschillende stappen heel leuk maar ook super handig. In het laatste deel van de cursus leer jij hoe je de oefeningen kunt inzetten zodat je er in het dagelijks leven ook wat aan hebt. Bijvoorbeeld het blijven in de auto als je de klep of de deur opendoet. Zonder dat de puppy er zelf al uit springt en jij de gelegenheid hebt de riem te pakken. Maar ook hoe je jouw puppy rustig los laat in het bos en jij ervoor zorgt dat die ook weer terugkomt.

Vragen

Bij elke les kan je onderaan de pagina je vragen stellen. Wij doen ons best om zo snel mogelijk antwoord te geven op al jouw vragen. Uiteraard kan je ons ook mailen op vragen@puppycursus.nl dan sturen wij jou in no-time een mailtje terug.

Een greep uit de oefeningen

In onze lessen leer jij de belangrijkste en leukste oefeningen. Elke oefening vraagt een andere aanpak voor jouw puppy. Daarom leren wij je jouw puppy door en door kennen. Zo weet jij straks precies hoe jouw puppy leert en plezier maakt. Benieuwd naar de oefeningen die jij met onze puppycursus straks moeiteloos uitvoert met jouw puppy? Wij lichten hieronder alvast een tipje van de sluier.

Zitten

Liggen

Wil jij jouw puppy leren begrijpen?

Wat vindt jouw puppy leuk en waarom wilt die nou niet gaan zitten zoals in het voorbeeld? Wij leren het je allemaal en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Voor maar €30 leer jij alles over jouw puppy.