Dé Online hondenschool

Op zoek naar een online hondenschool waar jij alles over jouw hond leert? Leer jouw hond zitten, liggen en nog veel meer op puppycursus.nl. Wat motiveert jou hond? Wat vindt hij saai en wat juist leuk? Kom erachter en geniet samen van de cursus. Ga naar de online hondenschool en volg een cursus in jouw eigen woonkamer, perfect afgestemd op het tempo wat jij prettig vindt.

Uitgebreide puppycursus in je eigen woonkamer?

Waarom naar de fysieke hondenschool

Een online hondenschool is natuurlijk anders dan een fysieke hondenschool. Zo kan je moeilijk een groep puppy’s en bazen thuis downloaden en uitstallen in jouw woonkamer. De geuren, geluiden en sfeer zijn dus heel anders bij de fysieke hondenschool. Dit is perfect om jouw hond te laten wennen aan allerlei verschillende prikkels, wat enorm belangrijk is. Maar voor oefeningen is het minder geschikt. Jouw hond is veel drukker met ontdekken, tijd voor oefeningen heeft hij even niet.

Online hondenschool of fysieke hondenschool

De fysieke hondenschool is een plek waar jij alles leert over jouw hond. De hoeveelheid prikkels zijn er voor een hond teveel, toepassen zit er bij de fysieke hondenschool dus niet in. Kies daarom voor de hondenschool die jij zelf aan en uit zet wanneer jij wil. Zo stem je de cursus af op jezelf en op jouw hond. Hebben jullie er even genoeg van? Dan zet je de cursus lekker op pauze en ga je weer verder wanneer het jullie uitkomt.

Waarom naar de online hondenschool

Bij de cursus van de online hondenschool Puppycursus.nl nemen wij je mee in de oefeningen. Wij hebben allerlei verschillende puppy’s gefilmd om jou te laten zien hoe het werkt. Zo zie jij hoe een hond denkt en hoe jij het beste met jouw hond kan omgaan. De lessen hebben we opgedeelt in kleinere stukjes, zo kan je per onderdeel oefenen. Het tempo bepaal je dus zelf, zo weet je zeker dat jouw hond genoeg aandacht heeft voor jou.

Hoe werkt de cursus van de online hondenschool

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere hond anders is. De ene hond is banger, de andere hond juist druk en de ander rustig. Dit geldt ook voor het motiveren van honden, zo zal de ene hond heel hard rennen voor een snoepje maar vind de andere hond hier niks aan. Dit betekent dat er niet één oplossing is voor het trainen van honden. Wij trainen daarom niet jouw hond, maar leren jou naar je hond kijken. Zo ontdek jij vanzelf wat jou hond motiveert en hoe hij het liefste leert.

Niet alleen voor puppy’s

Puppycursus.nl is niet alleen voor puppy’s, wij zijn er voor alle honden en hondeneigenaren. Je leert bij deze online hondenschool namelijk je hond kennen en die kennis zo goed mogelijk toepassen. Een puppy is dan wel klein, maar is in alles gewoon een jonge hond en die leert hetzelfde als een oudere hond. Het tempo is wat anders, en jouw volwassen hond zal zich misschien wat minder snel aanpassen, maar de essentie is hetzelfde. De puppycursus pas je daarom probleemloos toe op volwassen honden. 

Waarschuwing

Pas op voor online puppycursussen die zeggen dat je geen fysieke cursus hoeft te volgen. Een online cursus moet altijd in combinatie met een cursus bij een hondenschool of gecertificeerde instructeur gevolgd worden. Dit is onder andere om jouw puppy aan zoveel mogelijk indrukken te laten wennen, zoals andere honden. Dit kan niet vanuit je eigen woonkamer. 

Wil jij jouw puppy leren begrijpen?

Iedere puppy is uniek, leert op een eigen manier en vraagt een eigen aanpak. Wat vindt jouw puppy leuk en waarom wilt die nou niet gaan zitten zoals in het voorbeeld? Wij leren het je allemaal en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Voor maar €30 leer jij alles over jouw puppy.