Hoe werkt puppycursus.nl

Samen met puppycursus.nl duik jij in de wereld van jouw puppy. Thuis ontdekken jullie hoe jouw puppy naar de wereld kijkt en hoe hij leert. In 6 lessen doe je allemaal oefeningen zoals zit, lig, blijf en meer. Elke puppy heeft een eigen manier van leren. Daarom gaan wij samen opzoek naar de manier die voor jullie puppy werkt. Aan het einde van 6 lessen heb jij samen met jouw puppy de puppycursus afgerond en speel je perfect op elkaar in. 

Uitgebreide puppycursus in je eigen woonkamer?

De lessen van puppycursus.nl

De puppycursus bestaat uit 6 lessen waarin jij alle verschillende stappen van een puppycursus doorloopt. Elke oefening heeft verschillende fasen en elke les gaan we een fase verder. Begin met je puppy leren zitten voor een snoepje vlak voor zijn neus, daarna met het snoepje steeds verder bij hem vandaan en uiteindelijk op commando. In 6 lessen leer je alle fasen van allerlei verschillende oefeningen en heb je straks een geweldig luisterende puppy die alles met plezier doet.

Puppy die in het gras zit

Beginnen met de puppycursus

Het beginnen met de puppycursus is super makkelijk. Maak een account aan, voeg een betaalmethode toe en je kan beginnen met de cursus. Zorg ook voor wat snoepjes of speelgoed voor je puppy. Begin met de eerste oefeningen en blijf goed oefenen thuis. Zo ben je verzekerd van het meeste resultaat.

De methode van puppycursus.nl

Zoals jij zelf vast ook al gemerkt hebt is elke puppy uniek. Daarom hebben wij ook geen standaardmethode. Wel zijn wij ervan overtuigd dat iedere oefening angst- en stressvrij moet worden aangeleerd. Omdat iedere puppy anders is heeft iedere puppy een eigen manier van leren. Zo kan jouw puppy alles doen voor snoepjes, voor het favoriete stuk speelgoed of even knuffelen. In onze cursus ga jij op zoek naar de manier van leren van jouw puppy. Hierom zou onze puppycursus beter begeleiderscursus kunnen heten, wij leren jou hoe je het beste baasje voor jouw puppy bent. 

Bekijk hier alvast onze proefles en maak kennis met de methode van puppycursus.nl.

Aanvulling op de hondenschool

De online puppycursus is een aanvulling op de puppycursus bij een hondenschool in jouw buurt. Wij raden altijd aan om ook naar een echte hondenschool te gaan. Hier komt jouw puppy in contact met allemaal andere hondjes en ontdekt die een wereld buiten jouw huis. Zo zorg je ervoor dat je een sterk en zelfverzekerd hondje krijgt. Dit kan is bijna niet mogelijk vanuit je eigen huiskamer. 

Puppycursus.nl zorgt voor ondersteuning en extra handvatten. Soms is het lastig om met al die indrukken alle informatie van de puppycursus op te nemen. Daarom zorgen wij voor een extra complete online puppycursus die samen met jou alle stappen in je eigen tempo doorneemt. Hier krijg je allemaal informatie over de belevingswereld van jouw puppy bij.

Vragen

Bij elke les kan je onderaan de pagina je vragen stellen. Wij doen ons best om zo snel mogelijk antwoord te geven op al jouw vragen. Uiteraard kan je ons ook mailen op vragen@puppycursus.nl dan sturen wij jou in no-time een mailtje terug.

Wil jij jouw puppy leren begrijpen?

Iedere puppy is uniek, leert op een eigen manier en vraagt een eigen aanpak. Wat vindt jouw puppy leuk en waarom wilt die nou niet gaan zitten zoals in het voorbeeld? Wij leren het je allemaal en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Voor maar €30 leer jij alles over jouw puppy.