Veelgestelde vragen over Puppycursus.nl

Wij willen je zoveel mogelijk informatie geven over onze puppycursus. Kan je toch wat informatie niet vinden? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat zijn de kosten van Puppycursus.nl?

Een complete online puppycursus volg je bij puppycursus.nl voor slechts €30,00. Hiermee heb je een half jaar onbeperkt toegang tot alle video content die bij de cursus hoort. In vergelijking met andere online puppycursussen is dit erg goedkoop. Wij adviseren dan ook altijd om ook een fysieke puppycursus te volgen bij een hondenschool. Lees hier waarom.

Wat heb je nodig voor de puppycursus?

Voor de puppycursus heb je niet veel nodig. Iets om de cursus op af te spelen, een puppy, de favoriete snoepjes of het leukste speeltje van jouw puppy en natuurlijk genoeg ruimte om de oefeningen uit te voeren. De rest leer je allemaal in de cursus zelf.

Kan je de puppycursus naast een andere puppycursus volgen?

Zeker! lees hier waarom je ook een fysieke cursus bij een hondenschool zou moeten volgen.

Kan je direct aan de puppycursus beginnen?

Zodra de betaling is geregeld heb je direct toegang tot al het lesmateriaal.

Hoeveel begeleiding krijg je bij de puppycursus?

Onder iedere video kan je vragen stellen en zie je wat andere puppybaasjes voor vragen hebben gesteld. Wij geven jouw antwoord op je vragen. Daarnaast wordt in de video’s alles zo compleet mogelijk uitgelegd. Kom je er zo ook niet uit? Dan kan je altijd nog even mailen of via Facebook een vraag aan ons stellen.

Hoelang duurt de puppycursus?

Deze duurt zolang als jij en jouw puppy het zelf prettig vinden. De cursus bestaat uit 6 complete lessen die je in jouw tempo kan uitvoeren. Wij adviseren om niet meer dan 1 les per week te doen.

Kan je als nieuw puppybaasje aan de puppycursus beginnen?

Jazeker, wij leggen je alles uit en nemen je aan de hand mee. Zo leer jij alles over jouw puppy en weet je zeker dat jullie elkaar zo goed mogelijk begrijpen. 

Kan je als ervaren puppybaasje aan de puppycursus beginnen?

Iedere puppy is anders, daar zijn wij van overtuigd. Een nieuwe puppy vraagt daarom een nieuwe aanpak, wij zijn er met puppycursus.nl voor om jou daarmee te helpen en begeleiden.

Uitgebreide puppycursus in je eigen woonkamer?

Wil jij jouw puppy leren begrijpen?

Iedere puppy is uniek, leert op een eigen manier en vraagt een eigen aanpak. Wat vindt jouw puppy leuk en waarom wilt die nou niet gaan zitten zoals in het voorbeeld? Wij leren het je allemaal en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Voor maar €30 leer jij alles over jouw puppy.