Waarom cursus bij Puppycursus.nl?

Ga op avontuur met jouw puppy in je eigen woonkamer met de complete puppycursus van Puppycursus.nl. Ieder onderdeel van de cursus is duidelijk en helder uitgelegd. Jij krijgt alle tools die je nodig hebt om jouw puppy goed op te voeden. Stel de cursus af aan de behoeften van jouw puppy met de uitgebreide oefeningen. Beleef samen een hele hoop plezier en ga op jullie eigen tempo de uitdaging aan.

Uitgebreide puppycursus in je eigen woonkamer?

Betaalbaar

Voor maar € 30,00 haal jij een complete puppycursus in huis. Je krijg alle informatie die je ook op de hondenschool krijgt voor een fractie van de prijs. De puppycursus is zo scherp geprijst omdat wij jou willen aanmoedigen om ook een puppycursus bij de hondenschool te doen. Beleef samen met jouw puppy zoveel mogelijk plezier door de extra handvatten die Puppycursus.nl je aanreikt.

Op jouw tempo

De puppycursus bij de hondenschool is soms hectisch, in een korte tijd leer je allemaal nieuwe dingen. Daarnaast krijgt je puppy 101 nieuwe prikkels en ervaringen. Prachtig voor de ontwikkeling van jouw pup. Ook een mooi moment voor jou om vragen te stellen en veel te leren. Maar niet alles blijft hangen. Daarom hebben wij een complete online cursus voor jou ontwikkeld. Zo kan je alles nog eens rustig terugkijken.

Peter Beekman op een brug

De bekendste instructeur van Nederland

Bij elke les van puppycursus.nl wordt je begeleid door Peter Beekman. Één van de bekendste en meest vooruitstrevende hondenexperts van Nederland. Peter ontwikkelde onze lesmethode, de Black box methode. Hiermee heeft hij Nederland laten zien dat iedere hond uniek is en een eigen karakter en manier van leren heeft. Met meer dan 30 jaar ervaring leert Peter jou ontdekken hoe je puppy denkt en hoe jij hiermee omgaat. Zo krijg jij het beste voor jezelf en voor jouw puppy.

Meer weten over Peter, klik dan hier.

Afgestemd op jouw puppy

Elke puppy is uniek en leert op een eigen manier. Daarom krijg jij bij elke oefening talloze verschillende manieren te zien om deze uit te voeren.  Zo stel jij de puppycursus op jouw puppy af. Beleef op deze wijze zoveel mogelijk plezier samen met jouw puppy tijdens alle oefeningen. Heb je nog vragen of kom je er niet uit? Schrijf dan een reactie onder de cursus of mail ons op vragen@puppycursus.nl.

Het beste voor de puppy’s

Puppycursus.nl is er van overtuigd dat een puppycursus op de hondenschool het beste is voor iedere puppy. Wij zijn er om jou te helpen om jouw puppy te begrijpen, maar puppycursus is er ook om jouw puppy te laten wennen aan de wereld om zich heen. Alle prikkels van andere hondjes, baasjes en geurtjes zorgen ervoor dat jouw puppy opgroeit tot een gezonde hond die in balans is.

Wil jij jouw puppy leren begrijpen?

Iedere puppy is uniek, leert op een eigen manier en vraagt een eigen aanpak. Wat vindt jouw puppy leuk en waarom wilt die nou niet gaan zitten zoals in het voorbeeld? Wij leren het je allemaal en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Voor maar €30 leer jij alles over jouw puppy.